Inte helt okej dagar

Igår, måndag, vakade jag av efter tre nattpass i helgen. Det hade varit en jobbig helg och jag var mer än trött. Men trots allt bestämde jag mig för att dels göra en ordentlig turfrunda  i Kungälv, dels äta frukost på Café Tant Rut för att sedan göra några planerade inköp.

Efter att tagit tillbaka ett antal zoner hamnade jag till sist på Tant Rut. Inhandlade kaffe, en toast och deras fantastiska yoghurt och gick ut och satte mig. Lyssnade på en bok och njöt av lugnet.

Klockan 10.00 gick jag iväg till Lindex för att där konstatera att just det jag ville ha var slut. Traskade upp till sjukhusets personalparkering och hämtade bilen.

Väl hemma på ön gick jag och la mig. Vaknade framåt kvällen och kunde konstatera att jag inte alls mådde bra. Jag hade feber, huvudvärk och rinnsnuva. Typiskt! När jag hade så många saker att göra!

Idag mådde jag trots allt bättre och har varit i Kungälv för att fixa foto och skicka in min visumansökan. Det är mycket pyssel med visum till Ryssland, betydligt mer än till något annat land jag varit i, Nord Korea inräknat. Visum till Nord Korea var förresten den allra enklaste visumansökan jag någonsin gjort.

På vägen till Kungälv stannade vi till vid Hålta kyrka för att dricka kaffe i sommarkyrkan, kaffe med äggost. Mums!
Vi for sedan vidare till Kungälv där vi delade på oss för att jag skulle ordna med min visumansökan och sedan åka till Bäckebol och handla. Sedan, på vägen tillbaka, hämtade jag upp min vän för att vi tillsammans skulle åka tillbaka till Marstrand.

Det blev en bra dag, men jag hade egentligen planer på en visit i Göteborg också. Jag insåg att jag inte orkade mer, min energi räckte inte och jag är nöjd med att vara tillbaka här på ön igen. Nu ska jag vila och ta det lugnt. Imorgon är det dags att jobba igen…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Inte helt okej dagar

 1. Arvid och Lydia skriver:

  Blev lite nyfiken på den där ”vi”som plötsligt dök upp i berättelsen från ingenstans. 😉

  • Kraka skriver:

   En av mina vänner från Göteborg som också bor på Marstrand under somrarna. Jag är ju rätt restriktiv med att berätta om människor omkring mig som inte vill figurera på internet… 🙂

   • Arvid och Lydia skriver:

    Det var ju inte så att jag ville veta vad han heter, bara att det var en speciell HAN som du avsåg. 😉

    • Kraka skriver:

     Jag förstod mycket väl att du inte ville ha namnet på hen. Namn, speciellt vanliga namn, saknar ofta betydelse om man inte känner personerna i fråga. Men i en offentlig blogg finns det ju alltid läsare som kan lägga ihop två och två när de vet vilka som kan vara inblandade. Just i det här fallet hade det nog kvittat…
     Jag gissar att din fråga handlar om ifall denne person är någon jag har, eller kommer att ha, ett (kärleks-) förhållande med. På den frågan kan jag svara ett bestämt nej. Men det är en god vän som tillhör mitt sommargäng här på ön. När jag är i hemma i Stockholm har vi inte någon mer omfattande kontakt , men under min Göteborgstid sågs vi ett par gånger. Nu ses vi dagligen. 🙂

 2. Znogge skriver:

  Usch så typiskt men hoppas att du känner dig mycket bättre nu.

  Kram

  • Kraka skriver:

   Tack!
   Jodå, jag mår bättre, men längtar efter längre ledighet. Trött och sliten…
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *