En kväll i all enkelhet

Det hade regnat och jag höll mig inomhus. Men framåt kvällen längtade jag efter lite frisk luft och öppnade terassdörren för att andas. Det var oväntat skönt ute och jag satte mig på min uteplats. Efter en stund kom B och vi tog varsitt glas vin och en pratstund. Lite senare kom även I ut och satte sig en stund. Medan vi satt där tittade J förbi och pratade några ord. Det är skönt med alla goda grannar på Sommarhotellet. Trots lite kylighet blev det en skön kväll i all enkelhet.

Vi fick sällskap av en snigel, en riktig snigel den här gången. De med hus är ju egentligen snäckor, även om båda tillhör blötdjuren.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på En kväll i all enkelhet

 1. Arvid och Lydia skriver:

  Så trevligt för dig. Underbart med sommar när man kan sitta ute en stund och prata. Själv spenderade jag 3 timmar på balkongen med min dotter. Vi åt middag och spelade kort. Sååå mysigt. 🙂

  • Kraka skriver:

   Ja, jag älskar mina somrar här på ön. Nu är det min fjärde sommar och eftersom de flesta bor här år från år så har jag lärt känna många. Men som alltid är det ju vissa man umgås mer med förstås. B känner jag sen tidigare, I bor i Göteborg och vi lärde känna varann här första sommaren och har träffats lite nu när jag har bott i stan. J är en pigg man, fyller 80 i höst. Han ska göra en resa till Grönlands östkust (inte samma sida som jag) med båt från Island. För två år sedan var han på Antarktis. Ålder är verkligen bara en siffra!

   Mysigt för dig att umgås med din dotter! Jag saknar min son rätt mycket även om vi pratar i telefon ofta. Vi umgås ju rätt mycket, i alla fall varje vecka, när jag är hemma. Hur mysigt det än är här på västkusten ska det bli skönt med några månader hemma igen. 🙂

 2. Louise skriver:

  Låter som en riktigt skön kväll, precis som det ska vara när det är sommar … 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *