Stjärten och det där fram

Det är alltid trevligt med lite underhållning och vi gick ner på kajen för att lyssna på Bröderna Sörns. Det var krogen Arnells på kajen och Bergs konditori som  bjöd på eftermiddagsmusik.
Visst var det två glada killar som spelade och sjöng och stämningen var god. Men jag kan inte låta bli att förundras över att vuxna människor på 2010-talet tycker det är så förfärligt roligt med sånger om sår i analen och impotens. Men kanske är det en yrkesåkomma att tycka att det inte är ett dugg spännande med varken stjärten eller det där fram efter att man växt ifrån kiss och bajsåldern…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Stjärten och det där fram

 1. Piedra skriver:

  Tror inte det har med yrket att göra, för jag tycker inte heller att sådant är roligt. Kram! ♥

 2. Louise skriver:

  Hahaha … Jag tycker fortfarande att det är lite kul, men tyvärr tror jag att mitt intresse avtrubbats av ålder och dålig stimulans … Kan inte skylla på något annat i alla fall … 😛

  • Kraka skriver:

   Jag tror att det främsta skälet till att jag inte tyckte det var roligt var att de bara var ”för mycket”, Många, både de som framför buskis och stå.upp, har skämt ”under bältet”. Men då är det mer skickligt gjort. Här var det mest på nivå som man kan förvänta sig av små barn som just upptäckt stjärten, snoppen och snippan.

 3. Arvid och Lydia skriver:

  Dålig kvalitet är alltid trist oavsett om det gäller bananer, solskyddskräm eller dålig buskis. Ska man sjunga eller berätta något ekivokt inför en publik så föredrar jag när det blir lite indirekt, typ ”Hönan Agda” en gång i tiden. 🙂

  …men musik och glada grabbar vid kajen en sommardag kan ju ändå vara trevligt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *