Borta bra men egen härd är bättre

Ikväll kom jag hem från mitt ryska äventyr på Kamchatkahalvön. Vi reste från Petropavlovsk tidigt på måndagsmorgonen. Efter byte av plan i Moskva landade vi klockan 19 på Arlanda.
Det kan ju låta som en liten behändig resa på ett halvt dygn eller så. Men då har man inte tagit med i beräkningen att Petropavlovsk ligger elva (11) tidszoner bort. Idag där är igår här. 🙂

Självklart ska jag berätta om min resa och visa bilder. Men det får bli lite längre fram i höst. Jag är ju förresten skyldig er en utlovad reseberättelse i massor av delar från min Vietnamresa också. Men jag hade så dålig och långsam internetuppkoppling när jag bodde inneboende och på Marstrand kör jag min uppkoppling via hotspot på mobilen. Men sen ska det bli bloggande…

Jag hade ”beställt” hämtning på Arlanda för att slippa släpa bagaget på bussar och tåg. Man blir rätt mör efter en så lång flygresa och trött efter många vandringsdagar.

Kvällen har jag ägnat åt att tvätta kängor och skor samt diverse annat som skulle rengöras för hand. Nu sitter jag i mitt hem och njuter av stillheten och katternas sällskap. Kaffe och ett bad var naturligtvis en självklarhet när jag kom hem.

Det här inlägget postades i Livet, Resor. Bokmärk permalänken.

8 svar på Borta bra men egen härd är bättre

 1. Frudin skriver:

  Välkommen hem! Ses vi på Huddinge snart?

 2. Gunnel skriver:

  Det låter som en spännande resa. Ser fram emot lite bilder från den senare. Ha det gott och vila dig nu.

 3. znogge skriver:

  Vilken spännande resa 🙂

  • Kraka skriver:

   Ja, det har varit fantastiskt!
   Nu återstår 6 arbetspass innan jag lämnar västkusten för att flytta hem till Stockholm ett tag igen. 🙂

 4. Arvid och Lydia skriver:

  Ser mycket fram emot att läsa om dina reseupplevelser… 🙂

  • Kraka skriver:

   Ska ta tag i mina reseberättelser när jag flyttat hem och har tillgång till snabbt och obegränsat internet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *