Avveckling

Jobbade min sista natt mellan onsdag och torsdag. Rent tekniskt sett har jag inte slutat ännu, är anställd till och med den sista den här månaden och har lediga dagar nu. Men rent faktiskt så slutade jag. Lämnade en stor kasse med godis till arbetskamraterna så de skulle minnas mig med sött välbehag. 🙂

Jag hade förberett en hel del i mitt rum på Sommarhotellet och sjäva utflytten gick egentligen rätt snabbt. Men det är en massa pyssel med att ta över sakerna till bilen via färjan. Men jag lånade en av deras lite större kärror. Vi har också en, men den är så smal att det är svårt packa på ett bra sätt.

På väg därifrån träffade jag dem som äger Sommarhotellet och vi pratade en lång stund om resor, arbete och pilgrimsvandringar. Kändes som ett bra avslut.

När bilen var packad och vagnen återlämnad satte jag fart mot Jönköping.

 

Sommarens sista fika från Bergs.

 

 

 

Det blev en full kärra trots att jag tog hem ganska mycket före semestern.

 

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *