Självsam fredag

Det har varit hektiska dagar, fyllda med arbete, kunskap och trevligheter. Efter dagens föreläsningar var jag rejält trött. Det var verkligen tur att vår bemanningsassistent bokat om mig till en natt nästa vecka. Jag kände att jag behövde vara ledig. Inte bara ledig utan ledig i mitt eget sällskap.

Jag traskade tvärs över gatan från Ingengörshuset, där dagens föreläsningar varit, och kom ner i gångarna vid Hötorgets T-bana. Efter en snabb runda inne på Svanströms, där jag köpte några kort, gick jag raka vägen till Filmstaden Sergel där jag kollade vilka filmer som gick. Ingen av dem jag ville se gick på eftermiddagen, men jag köpte en biljett till kvällen, Equalizer med Denzel Washington.

Jag hade sedan planerat att äta på Pizza Hut, men där var så fullsatt att jag gav upp. Istället fick det bli Ikki i Kungshallen, ett av mina favoritställen, som nu är ombyggt. Helt okej, men jag gillade den gamla interiören bättre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter att jag ätit hade jag tid över för en del shopping. Inget överdådigt, men några småsaker jag behövde. Sedan var det bara att vänta, en väntan som kändes i fötterna och till sist letade jag mig fram till ett café där det var ganska gott om plats.

 

 

 

 

 

 

 

Efter filmen gjorde jag en snabb visit på apoteket Scheele, passerade Pressbyrån och gav mig ner i T-banan för hemfärd.
Nu ska jag vila, har en del papper att ta hand om och mail att besvara, men det får bli imorgon.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *