All I have to do is dream…

Efter ebola-utbildningen tog jag pendeltåget till Helenelund och promenerade ner till Kista centrum. Jag funderade på om jag skulle köpa franskbröd att rosta och göra en räkmacka eller om jag istället skulle plocka ihop en sallad från salladsbordet inne på Coop.

På vägen genom centrum gick jag förbi Jensens böfhus. Jag kastade ett öga på den inbjudande, konstgjorda, elden och tog ett steg in. Då hörde jag den och det var inte längre någon tvekan om vad jag skulle äta till middag. All I have to do is dream, Everly Brothers gamla hit. Jag älskar den låten och jag hoppas du som läser har möjlighet att lyssna, via Spotify, när du klickar på länken.

Första gången jag åt på Jensens böfhus var i Nyköbing på Shaelland, långt innan restaurangkedjan kom till Sverige. Nu finns den väl nästan överallt i Danmark och i Sverige har vi 13 stycken. Den första här i landet var i Malmö och på den restaurangen åt jag och min exman då vi tagit oss över Öresundsbron i Broloppet år 2000. Vi var cirka 80 000 personer som sprang, gick, haltade eller på annat sätt tog oss fram och i mål. 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alldeles varmt, färskt bröd med äkta smör, en Farmarbiff och till sist kaffe och Red velvet cake.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *