Lördagsmiddag med sonen

Jag hade min son med mig till Tunnelloppet som sällskap och som väsk- och klädpassare. När jag var i mål letade vi reda på en busshållplats där det skulle vara lite mindre folk som klev på, en som var belägen tidigare än där de flesta kunde tänkas kliva på. Att ta T-banan var inte att tänka på, det var kö långt ut på gatan.

Vi var lite hungriga och ville äta något innan vi åkte hem. Vi bestämde att kliva av bussen vid Hötorget och gå till Kebab House på Gamla Brogatan. Men där var överfullt med folk och  vi gick ner till den som ligger i hörnet Kungsgatan och Vasagatan. Där var det lugnt och bra.

Efter maten gick vi till T-banan och åkte hem. Jag frös så jag skakade och det var skönt att komma hem, lägga sig i ett varmt bad och sedan vila. Kvällen fortsatte sedan lugnt, jag behövde vila inför morgondagen.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *