Trött och onöjd (2015-01-02)

Trots att jag sovit drygt 14 timmar kände jag mig trött. Min kropp var helt utmattad och jag hade ont både i ryggen och armarna. Det finns inte tillräckligt med tid att återhämta sig efter de jättelånga arbetspassen och de, för mig, ovana tiderna. Eftersom man inte är med i EU har man inte den reglerade arbetstid som vi är vana vid hemma med krav på till exempel dygnsvila.

I vart fall gick jag ner till biblioteket en stund, sedan hem och drack kaffe och därefter till jobbet. På jobbet blev det en rörig eftermiddag och kväll och när det blev en akutsituation var jag tvungen att be en dansk kollega att få byta patienter ett tag eftersom jag inte förstod vad som skulle hämtas och var det fanns. Det var inte läge att fråga om och be att man skulle prata långsamt. När jag gick hem var jag fruktansvärt trött och kände mig misslyckad och onöjd. Jag längtar efter semester och ledighet, men när jag kommer hem är det dags att jobba. Ska i alla fall ha några lediga dagar i februari innan jag reser hit igen.

Det här inlägget postades i Grönland: Första resan, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Trött och onöjd (2015-01-02)

 1. Lollo skriver:

  Konstigt? Den senaste aviseringen från dig är från den 2/1, men nu ser jag ju att du har skrivit massor sedan dess … hm

  Låter urjobbigt. Och inte så konstigt om du blir utmattad när du jobbar som du gör … 🙁

  • Kraka skriver:

   Nej, det är inte så konstigt. Jag har inget eget internet på Grönland och ja orkadeinte gå till biblioteket innan jag reste hem. Jag har skrivit blogginläggen i Open office och sedan klistrat in dem i bloggen och publicerat när jag kom hem den 6.e.

   Ja, det var rätt jobbigt att bli så där dålig. men nu är allt okej igen. Som tur är så är dte inte lika jobbigt varje pass. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *