Äntligen några dagar och nätter

Började jobba i fredags efter att jag kom hem till Sverige i tisdags. För en vecka sedan alltså. Tiden går så otroligt snabbt, snart har halva januari gått.

På de här dagarna har en hel del hunnit hända. Först och främst fyra arbetsnätter förstås. Men jag har också hunnit med att inte kunna låsa en dörr och bli tvungen natt hämta min son, som med hjälp av en polygrip, kunde få runt nyckeln. Det tog mig en hel förmiddag, Låset måste åtgärdas i vår!
Jag har haft helgsmålsbön i Akallakyrkan plus tid för förberedelser. Just den kvällen var det snöstorm och vi var inte så många. Men det var trevligt ändå.
Sov hela söndagen.
Varit på läkarbesök inne i city. Mitt i mitt sovpass.
De flesta dagarna hann jag långt ifrån få de sju timmar sömn jag försöker ha som snitt. Inte heller ser det ut som att jag ska hinna betala tillbaka många timmar till J B Lund när jag är ledig. Jag har massor av planer för de här dagarna och därutöver har jag en hel del hemmaadministration som behöver göras. Men allra, allra först ska jag sova några timmar. Tids nog blir det dags att fånga tiden och tämja den.

20150110_014619-1

 

Än dröjer sig julen kvar i vårt personalrum. Men idag är det Tjugondag Knut och det är dags för julen att dansas ut…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Äntligen några dagar och nätter

  1. Gunnar skriver:

    Du har fullt upp med andra ord. Vi plockar ner resterna av julen idag.

  2. Ingrid skriver:

    Hoppas att du fått en god sömn och tillräckligt många timmar. Det måste vara lite trixigt när man ska sova ibland på dagen och ibland på natten.
    Lycka till med att tämja tiden (det var ett bra uttryck tycker jag)
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *