One more (waste) night

Morgonen smyger sig sakta in och natten drar sig tillbaka. Låter som något bra om jag varit på jobbet. Problemet är bara att det har jag inte.

Jag vaknade 23.30 och hade absolut sovit tillräckligt. Sju timmar, efter jobbet, på dagen och tre timmar på kvällen. Vem behöver mer än tio timmar…

Jag har haft en bra natt med kaffe, lite läsning, film och massor av musiklyssnande. Det är bara ett litet problem. Jag har massor att göra idag och behåller jag min vanliga, för mig normala, dygnsrytm kommer jag att förstöra helgen. Det får inte ske så nu får J B Lund klara sig utan mig. Det är bara att konstatera One more night…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på One more (waste) night

 1. Ingrid skriver:

  Det måste verkligen vara knepigt att få kroppen och knoppen att gå med på dina oregelbundna sovtider. Det låter slitsamt!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Just nu känner jag mig mest arg och trött för att tvättstugelåset inte fungerar och jag inte kunde komma in i min bokade tvättstuga. Jag har bokat om till en annan tvättstuga kl 15 istället, men jag tycker inte om när min dag måste planeras om för att man har låg servicenivå och inte kna hålla saker i trim i föreningen. Försöker lugna ner mig med danskövningar på babbel.com

   Kram

 2. Lollo skriver:

  Livet är inrutat för de flesta, och för det mesta gör det inget … men en käpp i ett hjul kan man vara utan tycker jag …
  Hoppas att det löste sig med tvättstugan … 😛
  Kram

  • Kraka skriver:

   Jodå, det ordnade sig med tvättstugan. I alla fall delvis. Jag tvättade senare på dagen i en av våra andra tvättstugor, men där hade man kopplat ur torkskåpet 20 dagar tidigare inför kommande kontroller av elen i fastigheten. Man har något fel i sitt tänk i vår förening.
   Jag fick hänga saker i vardagsrummet på tork och sedan packa ner min klänning på fredagsmorgonen lite halvblöt. Som tur var torkade den snabbt i B:s varma tvättstuga så jag kunde ha den när vi åkte in till Konserthuset på fredagskvällen.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *