Vad ska jag göra sen?

Natten mellan tisdag och onsdag var min sista arbetsnatt (för den här gången) på HS IVA. Anställningen slutar inte förrän den 31:a, men nu återstår bara schemalagd ledighet.

Det var en ganska ordinär natt, inte för mycket och inte för lite att göra. Vi hade fullt på vår sal, en fyraplatssal, och natten rullade på. Jag var ganska trött eftersom jag sovit för lite dagen innan, men det gick bra med ordenlig mängd kaffe.

Nu funderar jag på vad jag ska göra sedan. Ja, inte nu meddetsamma förstås, jag har en elva veckor lång anställning på DIH i Nuuk att se fram mot. Det ska bli roligt att återvända dit igen. Men när jag kommer hem i slutet av april vet jag inte vad jag ska göra. Kan helt enkelt inte bestämma mig. Naturligtvis kan det anses vara ett lyxproblem att inte veta vilket jobb man ska ta när så många är arbetslösa och inte har ett endaste jobberbjudande.

Det jag funderar på är om jag ska ”vila” med att jobba någonstans där jag känner rutinerna, känner arbetskamraterna och vet precis hur allt fungerar? Eller ska jag satsa på något nytt och spännande trots att det kräver så mycket energi att vara ny och göra nystart? Båda lösningarna har sina för- och nackdelar.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Vad ska jag göra sen?

  1. Maria skriver:

    Thorax iva kanske? Så skulle vi kanske mötas i hissen iaf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *