Själv och jag på lunch

Eftersom jag är fast besluten att börja jobba när min sjukskrivning tar slut i mars har jag även idag varit ute för att gåträna. Fortfarande med båda kryckorna.

Jag gick upp till min närmaste T-banestation och tog T-banan till Akalla. Där bytte jag till buss och åkte till IKEA i Barkarby för att äta lunch.

På IKEA har man brickvagnar som nästan är lika stadiga som en rollator så det var inga problem att få med brickan till bordet. Jag valde att äta köttbullar, eller egentligen hade jag redan bestämt det innan jag åkte. De hade annan mat som också kändes lockande, men nu fick det bli köttbullar med sås, potatis och lingon.

Jag satt länge och njöt av maten och vinet medan jag lyssnade på en bok. Men sedan gick jag runt och tittade på möbler. Jag har nu en ganska ordentlig plan för hur jag ska möblera i mitt rum i stugan. F får bestämma själv om sitt rum och vardagsrummet bestämmer vi om tillsammans eftersom vi båda ska ha det.

Egentligen skulle jag ha tittat på porslin och husgeråd också, men mitt ben tyckte att vi skulle åka hem. Så då gjorde vi det.

20150225_151510

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Själv och jag på lunch

 1. wiolettan skriver:

  Oj, så duktigt och bra gjort av dig. Det blev ju en lång tur och att gå runt på Ikea är sannerligen inte lätt. Det är enorma avstånd för att hitta saker och ting, tycker i alla fall jag. Ikea i Barkarby har jag besökt några gånger och irrat.
  Det ser gott ut på din tallrik, ärtor älskar jag.
  Trevlig kväll.
  Kram!

  • Kraka skriver:

   Fördelen var väl att det fanns en massa möbler att ”provsitta” medan jag vilade.
   Trevlig kväll!
   Kram

 2. Glada gumman skriver:

  Det var en ordentlig utflykt! Bara att gå omkring på IKEA är ju en bedrift 😉

 3. Moi skriver:

  Jag tycker du är jätteduktig, men var rädd om dig och ta inte i för hårt.
  Att gå på IKEA tar fullständigt musten ur mig, man kanske bör lägga
  in en mat- eller fikapaus. Har inte ätit där på många år….
  Kram

  • Kraka skriver:

   Jag åkte ju dit i första hand för att äta lunch. Jag bor så pass nära att jag normalt kan ta en långpromenad dit. Eller jättesnabbt med bilen.
   Men nu kan jag inte promenera och bilen sålde jag dagen innan jag halkade. Så nu är det kollektivt som gäller. Egentligen skulle jag varit på Grönland just nu.
   På IKEA kan man provsitta många möbler när man är trött i benen. Det är bara på den där husgerådsvåningen som man måste hålla sig på benen hela tiden och den hoppade jag idag. Insåg att min ork inte räckte.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *