Utekväll på krogen

Ikväll var jag ute på krogen. Min kollega N och jag hade bestämt att ses uppe i Skybaren på Radison vid Vasagatan,
Jag var där i god tid och hittade en sitplats åt oss. Medan jag väntade tog jag en drink och lite jordnötter. Vi hann sedan med ytterligare en drink innan vi gick ner på bottenvåningen där Stockholm Fisk ligger.

Naturligtvis är det en god idé att äta fisk när man är på en fiskrestaurang. Men det gjorde inte jag, istället åt jag Club sandwich.

Kvällen gick fort som det gör när man har trevligt. Egentligen borde jag gå ut oftare och träffa mina vänner.

20150226_181058

 

 

 

20150226_200004

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

12 svar på Utekväll på krogen

 1. Geddfish skriver:

  Jamen, visst är det trevligt! Varför uggla ensam om man kan få sällskap?
  Detta lever du på ett tag, bra gjort med ditt onda, man kan om man vill.
  Kram och god natt!

 2. Petter skriver:

  Till nästa gång kan jag verkligen rekommendera deras Toast Skagen…sist jag åt den åt jag den till lunch och orkade därefter bara en tallrik fil till middag fyra timmar senare 🙂

  • Kraka skriver:

   Ja, jag funderade på den men bestämde mig ändå för Clubsandwichen. Jag är barnsligt förtjust i just dem. Men eftersom min vän åt toasten så såg jag att det var en rejäl portion. Ja gläder mig redan åt mitt kommande besök i London i oktober. Då ska vi äta en massa gott. 🙂
   (Men innan dess kommer ju du och din pojkvän på besök hos mig i stugan och vi ska grilla och dricka vin)

 3. Glada gumman skriver:

  Underbart med att träffa vänner IRL emellanåt!
  Jag träffade en väninna igår som jag inte träffat på 30 år. Vi åt en vanlig, rätt smaklös lunch, men vad gjorde det när vi hade så mycket att prata om 🙂

  • Kraka skriver:

   Ja, jag är inte van vid så här lång isolering från världen därute. Men nu är jag på gång igen… 🙂

 4. znogge skriver:

  Jo men visst borde man gå ut oftare för visst är det så trevligt! Gott dessutom 🙂

  • Kraka skriver:

   Jag är ofta trött av mitt jobb med alla människor, både patienter, anhöriga och kollegor, och känner ofta ett starkt behov av att vara själv. Men att umgås med vänner en och en är ändå trevligt. Måste nog skärpa mig när de tgäller att umgås… 🙂

 5. Ingrid skriver:

  Det är dig väl unt att få komma ut och ha det lite trevligt!
  Kram, Ingrid

 6. wiolettan skriver:

  Håller med dig, ibland behöver jag träffa mina väninnor, det saknas något annars. Gå ut och äta lite gott och bara prata, trevligt. Det behöve inte bli ofta, jag är ju en typisk hemmamänniska. Blir desto oftare prat i telefon.
  Ha en finfin dag.
  Kram!

  • Kraka skriver:

   Jag jobbar väldigt mycket och när jag är ledig vill jag ofta vara själv och ladda batterierna. Men, som du skriver, man behöver komma ut ibland.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *