Framsteg steg för steg

På dagens utflykt lyckades jag klara mig med bara en krycka. Jag åkte T-banan in till Polishuset på Kungsholmen och hämtade mitt nya pass, det jag skulle hämtat den veckan jag halkade.
Efteråt gick jag tvärs över gatan till det trevliga Café Hilma Sofia. Det var alldeles tomt därinne och jag kunde i lugn och ro dricka mitt kaffe och äta en varm smörgås med sallad.

När jag var klar gick jag upp framför Polishuset och tog turfzonen som ligger där innan jag gick ner och tog T-banan till Fridhemsplan, bytte till grön linje och åkte vidare till Alvik.

I Alvik besökte jag en affär där de har ett trevligt utbud av tapeter och färg. Jag tittade på många tapeter, både sådana jag tyckte om och sådana som inte alls kändes intressanta.

När jag var klar med mitt botaniserande bland tapeterna tog jag Tvärbanan via Solna centrum där jag bytte till min blå linje för att åka hem.

Kvällen förflöt sedan lugnt, dels i sällskap med kissepojkarna, dels i sällskap med F. Nu återstår inte mycket av fredagen och det är snart sovdags.

20150227_15345120150227_171422-120150227_171710-1

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *