Freedom just anhother word (2015-04-01)

Den här natten hade jag ingen egen patient, båda mina hade åkt till vanliga avdelningar. Att inte ha någon patient var värre än att springa mellan rummen och jag trodde jag skulle bli galen innan det var dags att gå hem. Jag hade ont i kroppen i allmänhet och i foten i synnerhet. Ingen bra natt med andra ord.

Efter jobbet fixade jag ett privat bankärende på en av datorerna och seda ngick jag förbi Spar, affären som ligger nära sjukhuset, och handlade några av sakerna på listan. Precis som i alla närbutiker så är dte dyrare där, men jag måste spara på sträckorna jag bär saker. Min fot är verkligen inte bra.

Hemma var det som dagen innan, trots att jag inte jobbat lika hårt, jag somnade nästan meddetsamma.

När jag vaknade hade jag fortfarande ont överallt, jag var verkligen uttröttad. Men nu skulle jag vara ledig ända tills fredag morgon. Freedom just another word for nothing left to loose… *nynnar*

Efter ett antal koppar kaffe gick jag ut i solen. Ja, ni läste rätt. Det var sol och jag var ledig. Jag gick ner till sjukhuset och kollade mina mail och sedan vidare in mot centrum. Köpte två flaskor vin på vägen och hade senare tänkt att jag skulle gå på Brygdhuset och dricka en öl. Men så blev det inte. Jag ändrade mig helt enkelt och bestämde mig för en kopp kaffe på Café Mamiq eller vad det nu heter. Det ligger i inomhuscentrumet och tillhör Pisiffiq.

På caféet hade de inget kaffe just idag, fast de brukar ha det och jag åt en french hotdog istället. Eller istället var det väl inte, jag skulle ätit den till kaffet, nu fick det bli bara den. Hemma brukar jag gå ifrån ställen som inte har kaffe när de ska ha, men jag orkade inte just idag.
Det var hur som helst en himla röra på det där stället och jag är inte helt säker på att det var just min korv jag åt. Men det var rätt sort i alla fall. Det stod 75 på mitt kvitto och jag tror att det är fem och halvfjers. Men säker är jag inte…

Jag satt ner en stund medan jag åt korven och sedan gick jag runt lite i centrumet. När jag kom ut hittade jag en märklig installation i snön.

20150401_181932Jag gick vidare och in på bibblan och kopplade upp mobilen. Men uppkopplingen var svajig så jag gick hem. Jag har bestämt att mitt tålamod med dåligt internet är slut. Det är precis sådant jag inte vill läcka energi på i onödan.

Hemma tog jag ett glas vin och ett par digestivekex med ost. Spelade lite candy crush och sedan såg jag film, ett par avsnitt av Law & Order. Sedan rullade natten in och det blev såsmåningom sovdags.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Freedom just anhother word (2015-04-01)

  1. TantGlad skriver:

    Vin och kex är super gott. Lite lyx liksom.
    Tittar in för att önska dig en fin påsk.

    GLAD PÅSK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *