Drömhuset (2015-04-02)

Först vaknade jag väldigt tidigt, men somnade om. Ingen idé att gå upp för tidigt och ställa till det med dygnsrytmen.

När jag väl bestämt mig för att vakna blev det kaffe och några avsnitt Law & Order. Sedan lite frukost och förhoppningar om en fin och solig dag. Men när jag väl kom ut var det minsann inte så soligt. Men det var ändå rätt skönt ute.

Först gick jag förbi sjukhuset och kollade mail och svarade på ett par av dem med mobilen. Sedan gick jag vidare till Katuaq och köpte mig en timme internettid, kaffe och en bit mjuk kaka. En skön eftermiddag. Sedan gick jag hem igen.

Jag tycker om min lilla lägenhet här. Även om den bara är för en kort tid. Jag trivs där jag bor och har mitt hem och jag ser fram mot att flytta in i min älskade sommarhus som äntligen är mitt. Men det finns ett hus här på Grönland jag gärna vill ha, inte heller det är mitt. Men om jag hittar ett likadant ska jag köpa det.

20150402_203848

*Det lilla huset, som jag blev förälskad i redan förra gången jag var här, står i fönstret i lägenheten där jag bor.

Det här inlägget postades i Grönland: Andra resan, Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Drömhuset (2015-04-02)

  1. Znogge skriver:

    Det är verkligen viktig att kunna känna sig hemma där man är hemma just nu. Är man trygg kan man ha många ”hemma” som alla känns bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *