Utrymme för böcker – Bokbloggsjerka 8-11 maj

Bokbloggsjerka handlar, som det låter, om böcker. Varje fredag till måndag skriver ett antal bloggare utifrån en given fråga. Veckans fråga: Hur du får plats med alla böcker? Om du klickar på länken hittar du de andra som också svarat på frågan.

Hmm…. Egentligen är det en lite pinsam fråga för jag har böcker bokstavligen överallt. I bokhyllan, vilket kan anses normalt, på skrivbordet, vilket nog kan ses som ganska normalt, men sedan kommer det pinsamma: jag har böcker i sängen, på golvet, på alla bord och andra fria ytor. Eller fria ytor är ju synd att påstå, de är knappast fria då de är annekterade av bokhögar. Men så är det vare sig jag vill eller inte. Man ska heller inte glömma att det finns talböcker i mobilen och e-böcker både i mobilen och min Nexus 7. Ska man vara lite elak så är det nog så att böckerna invaderat mitt hem och jag blivit en inneboende i deras hem. Men med böcker som vänner och sammanboende är jag aldrig ensam. Till saken hör att mina verkliga hyresvärdar, katterna, tycker att det är helt okej. De lägger sig gärna ovanpå en bok om det är trångt. 🙂

Det här inlägget postades i Bokbloggsjerka 2015. Bokmärk permalänken.

6 svar på Utrymme för böcker – Bokbloggsjerka 8-11 maj

 1. Boklysten skriver:

  Så länge katterna tycker det är OK, så…

 2. Krönikören skriver:

  Haha! Jag tänkte svara som Boklysten 🙂 . Katter är intelligenta djur.

  Jag läser också fler och fler e-böcker, det har ju sina poänger.

 3. Koko skriver:

  Katter är helt otroliga, de kan ligga bekvämt på såna ställen att jag nästan får ont i ryggen vid blotta tanken 🙂 Just därför har jag helst inte böcker i sängen. Men det händer, förstås, speciellt om jag sover ensam i den (förutom katterna då).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *