Baravarahemmadag

Har bara varit hemma idag. Eller hemma och hemma, där jag har mitt boende menar jag. Hade tvättstugan först och när jag var klar med tvätten gjorde jag en kopp kaffe och satte mig ute på gården. Det var varmt för en gångs skull och sol.
När jag gick in och fyllde på koppen började de köra en grästrimmer och jag fick gå någon annanstans, i alla fall om jag ville höra något i lurarna. Jag gick därför upp på den lilla bergknallen bakom huset där det finns en plaskdamm och en grillplats. Jag brukar inte använda mig av någondera.

På eftermiddagen åkte jag och handlade. Kaffet var slut och det var den absolut viktigaste saken att handla. Jag var inne på Jula och köpte en kultivator, en sådant där redskap med tre klor. Där hade man annat intressant som grästrimmer och häcksåg. Men jag ville prata med min son innan jag köpte.

Inne på Coop Forum handlade jag sill och ägg och diverse annat som Sheba paté åt kissepojkarna eftersom den var slut. När jag handlat färdigt passade jag på att dricka kaffe innan jag åkte hem.

Väl hemma, när det blev dags för en kopp kaffe, upptäckte jag att jag glömt att köpa kaffe. Inte bra!

Jag bestämde med F att vi skulle åka till Jula och Coop Forum när han kom hem. Där köpte jag kaffe, ett lagom lager, och en trimmer och en häcksåg på Jula. Det var dessutom medlemsrabatt just nu så det kändes bra. Min son hade hört att just de här redskapen fått riktigt bra omdöme. Om de verkligen är bra återstår att se.

Nu ska vi ha lite myskväll. Pojkarna har fått sin paté på varsin tallrik och själv sitter jag med ett glas vin och lite ostbågar. Ska läsa en artikel om hur människan påverkas av ensamhet i Medicinsk vetenskap, en tidskrift som ges ut av Karolinska institutet. Sedan får vi se om det blir film eller en bok.

20150521_142416-1

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Baravarahemmadag

  1. Znogge skriver:

    Låter som en riktigt bra dag 🙂 Hoppas det blev en bra film!

  2. Maria skriver:

    Det finns en del som bara inte får ta slut och som man faktiskt inte får glömma köpa. Klokt att lägga upp ett lager. Skönt det låter med bergknallen och kaffekoppen … Njut av vår och värme allt vad du kan! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *