Alldeles ensam på en bakgård

Vissa dagar har jag saker inbokade tidigt på morgonen, som igår. Som alla vet tycker jag inte om att gå upp tidigt, speciellt inte om det också innebär att jag måste skynda mig.

Efter det bokade mötet gick jag genom centrala Stockholm, tittade i skyltfönster och var till och med inne i någon affär och frågade om en sak jag sett i deras fönster. Men hela tiden hade jag riktiningen mot ett speciellt mål – Sturekatten.

När jag kom fram höll en i personalen på att lägga fram dynor och plädar i deras bakgård. Jag konstaterade att jag aldrig någonsin suttit där, dels för att det brukar vara fullt på varenda uteservering i Stockholm när man som mest längtar efter en plats, dels för att det är en fruktansvärt brant trapp att bära ner sin bricka. Men igår var det alldeles tomt på morgonen. Dessutom var det väldigt mycket folk inomhus och inte alls den lugn och ro jag sökte.

20150526_103814

 

 

 

20150526_10390220150526_103913

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Alldeles ensam på en bakgård

 1. Geddfish skriver:

  Gomorron! Då fick du det mysigt!
  Jag gillar inte heller att kliva upp tidigt för att stressa iväg till ett bokat möte. Även om jag alltid är uppe tidigt, så vill jag helst strutta omkring i morgonrocken i min egen takt först.
  En solig dag till dig, kram ♥

 2. Kraka skriver:

  Jag älskar att sitta i sängen med kaffe och laptop. Har inte klivit upp ännu, måste ha en kopp kaffe till innan jag packar ihop mina saker och klär mig. Idag ska jag åka och hälsa på en bloggvän, Helene ( https://happygoluckiest.wordpress.com/ ).
  Önskar dig en fin och solig dag!
  Kram

 3. Ditte skriver:

  Vad trevligt att sitta alldeles ensam på Sturekattens bakgård. Jag gick förbi där idag på eftermiddagen och tänäkte på att dte var länge sedan jag var där…Och det var det. Men kanske blir det ett besök där snart.
  Idag blev det lunch med en väninna i Sturegallerian och det var också trevligt.
  Men att gå upp tidigt på morgonen och skynda sig iväg, det är inte någon favoritsysselsättning hos mig.
  Och nu behövs det inte längre…
  Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *