Ledighetsturné – åttonde dagen

Vaknade tidigt, men somnade om. Hade drömt så mycket märkligt under natten, saker som jag inser behöver sin bearbetning även om det varken finns svar eller lösningar. Relationer är svårt, och nu menar jag inte i första hand kärleksrelationer utan mellanmänskliga relationer i allmänhet. Hur som helst var det skönt att ventilera lite med L under morgonkaffet innan hen gick till jobbet.

Blev sedan sittande vid datorn, gick och duschade, packade ihop och hamnade vid datorn igen. Vid datorn i allmänhet, men vid partiledardebatten i synnerhet. Men till sist bestämde jag mig för att ge mig av hemåt. Det tar ändå en stund att åka från Jönköping till Stockholm.

Det var många sekvenser med köer utefter vägen, allra värst var det runt Norrköping där man håller på med något större vägarbete.
I Norrköping passade jag på att titta till farfars grav och vattna blomman jag planterade förra veckan. Sedan åkte jag hem.

Jag planerade en lugn kväll hemma med mina kissepojkar, men inget blev som jag tänkt mig. Kvällen blev ett enda kaos med olika telefonsamtal och slutligen en resa till Ulltuna djursjukhus där man tog hand om min älskade Ferdinand. Lilla älskade gubben. Jag som trodde vi skulle få många fina år tillsammans. Saknar dig så!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Ledighetsturné – åttonde dagen

 1. Happygoluckiest skriver:

  Kära vän <3 Tänker så mycket på dig. Kram <3

 2. Ingrid skriver:

  Så tråkigt att du har förlorat din Ferdinand!
  Jag vet hur det känns.
  Varm kram, Ingrid

 3. Znogge skriver:

  Åh, vilka tråkiga och ledsamma nyheter.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *