Dag med förhinder

Den här dagen gjorde skäl för uttrycket ”Blir det inte bra så blir det nog bra ändå”. Vi hade bestämt att jag skulle höra av mig när jag vaknade och sedan bestämde vi att jag skulle komma och hämta F.

Jag var hungrig och vi åkte till Hamburgarprinsen i Västberga. Jag har länge varit nyfiken på vad de har att erbjuda och nu blev det av att åka dit för att äta. De hade massor av olika burgare att välja på och annan mat också. Gott var det!

20150802_140947Vi satt ute och även om solen gick i moln och det blev kyligt så var vädret helt okej. Vi åkte sedan och handlade mat för att tillaga på kvällen och på vägen till stugan var vi och köpte en säck jord. Jag behöver kupa min potatis och det är för lite jord kring dem. Jag var lite tveksam om det skulle räcka med en säck, men vi bestämde oss för att det nog skulle göra det.

Sedan bar det av mot stuga  och jag hann inte ens parkera bilen förrän det började regna. Men vi hann i alla fall in innan himlen öppnade sig. Sedan höll det på så där hela eftermiddagen. Det planerade trädgårdsarbetet fick inhiberas. Även om det var lite uppehåll mellan skurarna så var det alldeles för blött.

Hur som helst skulle jag lägga jorden runt potatisen för att kupa och det funkade ju inte alls. En säck var som en droppe i havet. Så nu får det bli ytterligare en resa till jordaffären i veckan osm kommer.

Vi hann i alla fall prata en massa och dessutom sova middag, eller sova i alla fall. För när vi funderade på den där middagen så insåg vi ju att äta inte var speciellt aktuellt efter de där stora hamburertallrikarna vi ätit till lunch. Sen lunch dessutom. Istället fixade jag lite med råvarorna så de skulle hålla sig tills senare i veckan.

När vi skulle sätta oss i bilen för att jag skulle skjutsa F hem fick jag syn på en vacker regnbåge. Huset med den gula gaveln är mitt hus.

20150802_205019

Jag brydde mig inte om att gå in hemma, jag åkte tillbaka till stugan direkt, Xanthos väntade på mig och jag hade lovat att skynda mig tillbaka. Det man lovat en katt måste man hålla.

När jag kom hem till stugan kollade jag vad jag hade i skåpen och hittade lite vin och havrekuddar som fick duga som snacks. Även om ostbådar är godare så är det säkert betydligt nyttigare och vem har sagt att man bara kan äta havrekuddar med yoghurt.

20150802_222608

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dag med förhinder

  1. Piedra skriver:

    Det låter som en skön dag, trots regn och för lite jord till potatisen. Kram! <3

  2. Ingrid skriver:

    Vilken otur med regnvädret, men du fick tydligen på lite jord på potatisen alla fall.
    Nej, vem kan påstå att man inte kan äta havrekuddar som snacks?
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *