Möte med människan bakom skärmen

På vägen ner till västkusten passade jag på att möta en av de bloggvänner jag följer. Vi hade aldrig setts i verkliga livet förut och man vet aldrig i förväg hur det ska bli.

Vi hade bestämt att jag skulle höra av mig någon gång mellan 11 och 12 och väl på plats vid torget, där det förresten var onsdagsmarknad, ringde jag till Gerd. Det dröjde inte länge förrän hon trampat vägen fram med sin cykel och vi kunde hälsa på varann.

Vi började med en promenad och på torget köpte jag en kjol som jag redan hade slängt några ögon på. Sedan gick vi till parken för att titta på blommorna. Det är verkligen fantastiskt med dessa parker.

20150812_114621Vi fortsatte utefter älva som Lidköpingsborna kallar ån Lidan som flyter genom staden. Jag har sedan gammalt en mängd positiva minnen av den ån. Man ser den från personalmatsalens altan och där har jag suttit ett antal luncher under de praktikperioder jag gjort på sjukhusets operationsavdelning.

När vi tröttnat på promenerandet gick vi till Emelis där vi drack kaffe och åt varsin macka. Jag valde köttbullar och Gerd räkor. Men det var svårt att välja ska jag säga för det fanns en hel del gott.

20150812_124157En bloggare missar sällan att fotodokumentera, i synnerhet det man äter. Här är det Gerd som tar en bild av våra mackor, vill du se fler bilder så titta in hos Gerd, som bloggar på adress http://gerd-geddfish.blogspot.se/

När vi fikat färdigt tog vi en kortare promenad till parkeringsplatsen för att jag skulle få tillfälle att visa min nya bil. För den är väl fortfarande rätt ny även om den är flera månader gammal nu och snart gått sina första 1000 mil.

20150812_115031Underbart är kort och jag var tvungen att åka vidare. Men jag hoppas vi ses snart igen för Gerd visade sig vara precis så varm och trevlig som hon ger intrycka av på sin blogg. Tack Gerd för att du ville möta mig i det vackra Lidköping!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Möte med människan bakom skärmen

 1. Piedra skriver:

  Det måste vara kul att träffa sina bloggvänner! Jag har aldrig mött några av mina, och ändå finns det dem jag har bloggat tillsammans med sedan 2008 när jag började blogga… Kram! <3

 2. Comsi Comsa skriver:

  Vilka fina kort du tog på Gerd, förstår att det måste varit ett trevligt möte.

  Kramen ♥

 3. Geddfish skriver:

  Hej! Det var ett väldigt trevligt möte, vi hade massor att prata om 😉
  Och det var bara kul att visa dig Lidköping, som nu råkade visa sin bästa sida, sicken tur!
  Tack för alla dina länkar till mig, och nu hoppas jag du får en fin dag idag och en trevlig resa hem.
  Jag har varit iväg med bilen idag, i det fina vädret, istf att ligga på playan. Så blir det ibland.
  Stor kram, Gerd ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *