Inte helt lyckat kanske

Ute skiner solen och här inne ligger jag. Inte nog med det, jag kan inte sova. Eller jo, jag har sovit några timmar, men långt ifrån tillräckligt.

Jag har lyssnat på bok, en av Demise Rudberg, druckit kaffe, ätit ett par mackor och gjort otaliga försök att sova.

Man kan ju tycka att det är väl bara att gå ut, vistas i den kvarvarande sommaren och njuta. Men jag vet hur dåligt jag kommer att må vid tre-fyratiden om jag bara sovit några få timmar. Jag kommer att vara trött och lite illamående. Jag är bara halvägs i det här jobbsjoket och behöver mobilisera en hel del krafter. Hade naturligtvis varit annorlunda om det var den sista natten jag skulle kämpa mig igenom.

Men det är inte alltigenom vidrigt, jag har lärt mig ett par nya saker de föregående nätterna och dessutom jobbade jag förra natten, och de två kommande, med en av mina nära vänner, frudin.

Jag är lite stressad inför den 12:e september. Det är så mycket som ska ordnas och fixas och tiden är ganska knapp. Men egentligen har jag koll på det mesta. Det ska bara verkställas också…

Om jag varit ledig skulle jag antingen ha pysslat i trädgården under dagen och sedan lagat till något gott att äta på kvällen. Eller så skulle jag åkt in till stan och gått på bio, det är flera filmer jag vill se, och gått på Pyttirian och ätit. Det var ett tag sedan jag var där och det är ett av mina favvoställen. Inte så glamoröst kanske, men lagom avspänt.

Höstäpplen

 

 

 

*Bilden lånad från pixabays gratisbilder.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Inte helt lyckat kanske

  1. Geddfish skriver:

    Sömnen är viktig. Nu nattar jag mig, jag gör så vanligtvis och sover gott till 06. Skulle aldrig klara nattarbete, men det är tur att det finns de som sköter den sysslan.
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *