Oväntad krasch

Livet är bra, ja till och med mycket bra, och jag har en massa spännande saker på gång. Jag har precis haft en trevlig vecka i London och mådde hur bra som helst.

Det hela började andra arbetsnatten, ungefär vid midnatt. Jag började nysa, inte en gång utan hela serier med nysningar. Naturligtvis var det något jag reagerat på, i alla fall var det vad jag trodde. Den senaste tiden har jag blivit allt mer allergisk mot handsprit och nyser nästan alltid när jag använder den. På jobbet gör vi det mest hela tiden.

Vart efter natten gick blev det värre och värre och sedan kom rinnsnuvan. Ideligen var jag tvungen att snyta mig och hela arbetssituationen blev ohållbar. Men jag kämpade på.

På morgonen tog jag mig hem och mådde som ett vrak. Jag gick och la mig och utgick från att jag skulle må bättre när jag vaknade. Det gjorde jag inte.

Jag stannade i sängen hela dagen, kvällen, natten och fortfarande. Jag orkar sitta upp en stund, men inte så länge.

Det känns som en väldigt tråkig inledning på hösten att bli sjuk. Visserligen inget allvarligt, men ändå.

thermometer-833085_640

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Oväntad krasch

 1. Ingrid skriver:

  Det är typisk för hösten, då kommer förkylningarna. Det är många här i området som är eller har varit förkylda.
  Krya på dig!
  Kram, Ingrid

 2. Geddfish skriver:

  Jag blev också sjuk efter min kretaresa. Fick baciller på planet hem, folk var hur snoriga och hostiga som helst. Jag har nu varit sjuk i en vecka och känner viss förbättring idag.
  Krya på dig, kram! ♥

 3. Gunnar skriver:

  Det är trist med höstförkylningarna. Inte mycket att göra åt heller tror jag. Vi brukar få en dos med ”dagisbaciller” när vi träffar barnbarnet. Snart dags för oss pensionärer att ta influensavaccinet också.
  Krya på Dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *