Inte så illa som jag trodde

Det har varit en hektisk dag med massor av olika aktiviteter. Dagen började med att min son hjälpte mig bära upp vinterdäcken och lägga dem i bilen. Sedan åkte vi iväg till stugan för att fixa med några saker inför vintern. Saker som var lite väl tunga för mig att klara ensam.

Vi hade redan dagen innan bestämt att vi skulle äta frukost tilsammans efteråt, men det blev snarare lunch. I Bollmora, alldeles strax nedanför där jag bodde en gång i ett annat liv. Eller i alla fall när livet var annat.

Sedan skjutsade jag F till jobbet och lämnade bilen hos honom så han kunde byta däck medan jag besökte banken. Jag hade lite problem med min access och behövde komma åt pengar inför helgen. Pengar till Kinston som jag ska träffa på söndag.

Däcken satt på plats när jag var tillbaka och jag åkte hem en stund och drack lite kaffe och åt en macka innan jag skulle iväg och träna. Jag kände mig ordentligt orolig och trodde att min sjukperiod skulle fått mig tillbaka till utgångsläget, men det gick riktigt bra. Lite stel var jag väl men det gick ändå över förväntan.

Nu har jag slagit mig ner i sängen med ett glas vin och datorn. Xanthos ligger bredvid och vägrar titta. Jag ser på Bones och han tycker det är otäckt tror jag. Men han är glad att jag är hemma, han tycker inte om när jag går iväg. Han känner sig ensam sedan han miste sin livskamrat. Det gick bra i stugan, där har han alltid varit ensam, men här hemma verkar han tycka det är tråkigt att inte ha någon att vara med. Jag hoppas han ska trivas med sin nya vän när de träffas.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

2 svar på Inte så illa som jag trodde

  1. Rosamund skriver:

    Har du bestämmt dig för Kingston????

  2. Frudin skriver:

    Nästa gång är det du o jag som byter hjulen tillsammans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *