180 Långväga – Bild 51 av 365

I fotoutmaningen 365 foton ska man under året blogga och lägga upp bilder ur en på förhand bestämd temalista.
Helst ska man hinna blogga alla teman under året. Man har också rätt att byta ut 52 av listans teman mot egna och det ska då tydligt framgå att så är fallet.En länk till temalistan för 2015 kan du hitta om du klickar på den här länken.

20151204_095631_003I ett land långt bort i en annan tid för länge sedan hade kejsare Augustus bestämt att alla skulle registreras, skattskrivas. Josef och Maria, som bodde i Nasaret, begav sig till Betlehem och när de var framme var det dags för Maria att föda sitt barn. Det fanns inte plats för dem i något härbärge eftersom så många människor kommit långväga och behövde rum. Därför föddes lilla Jesusbarnet i ett stall.
Den här julkrubban kan man se vid Spånga församlingshus nu och fram över julhelgen. Scenen kommer att ändras vart efter tiden går.

Liten_logga

Det här inlägget postades i 365 foton 2015. Bokmärk permalänken.

2 svar på 180 Långväga – Bild 51 av 365

  1. Piedra skriver:

    Vilken fin bild! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *