Sista vanliga måndagen för i år

Idag var det måndag, en alldeles vanlig måndag. Årets sista måndag för övrigt, det blir inga fler måndagar, varken vanliga eller ovanliga i egenskap av helg. Ledig är jag också och som ni kanske vet är jag väldigt förtjust i just lediga måndagar.

Efter en lugn morgon och förmiddag åkte jag först till Kista för att shoppa några saker och sedan vidare in till stan. Där blev det mer shopping och när jag ändå var där bestämde jag mig för att äta något för att få omväxling från julmaten. Det fick bli sushi.

20151228_161404

Efter lite olika turer fram och tillbaka åkte jag sedan hem med mina kassar. Väl hemma kunde jag packa upp dagens skörd bestående av bland annat:

 • Sport-BH, 2 stycken
 • Boken Katterapi
 • Färgpennor
 • Nagellack
 • ”Tossor”, att ha inomhus när jag har mina icebugs

Dagen gick fort, lika fort gick kvällen. Jag fixade till en Jansson och i övrigt ägnade jag mig åt Netflix.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sista vanliga måndagen för i år

 1. Ingrid skriver:

  Det har du rätt i. Nästa gång det är måndag är det nytt år.
  Gott slut på det här gamla slitna 2015!
  Kram, Ingrid

 2. Bosse Lidén skriver:

  Janssons är inte dumt Nu är det inte många timmar kvar av det gamla året. Jag önskar dig ett fint 2016.
  Kram Bosse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *