Dold agenda

Det är skönt med vänner, att diskutera och vända på problemen. Jag har fått ett oväntat, och inte minst obehagligt, problem på halsen. Någon i min närhet försöker skrämma mig. I vart fall tror jag att det är vad hen är ute efter. För det hela är så crazy så det går inte att begripa hur det hänger ihop. Men det höll mig vaken förra natten och gjorde att jag blev tvungen att sova bort i stort sett hela dagen.

Hen ringde och levererade information av något udda art. Utan närmare förklaring och vägrade svara på frågor om det hela. Informationen var i sak helt onödig och det måste finnas en dold agenda. Men jag kan inte komma på vad….

skeleton-973116_1280

 

*Bild från Pixabay

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Dold agenda

 1. Happygoluckiest skriver:

  Verkligen obehagligt och märkligt. Du får nog sätta ner foten engång för alla här. För det verkar som du har en sadist på halsen, som gillar att jävlas med dig. Kram!

  • Kraka skriver:

   Vet bara inte vilken fot som ska ner, den brutna eller den andra. Verkar inte vara så värst mycket kraft i någon av dem. Får väl ta på hårdkängorna kanske…

   Kram

 2. Frudin skriver:

  Åh vad jobbigt! Tänker på dig.
  Har haft fullt upp. Jobbat 3, ledig en, i natt och jobbar sedan 3.. Hör av dig i morgon natt om du kan så hoppas vi att det är lite lugnare på firman.

 3. Ingrid skriver:

  Så otrevligt det låter!
  Hoppas att det reder upp sig.
  Trevlig söndag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *