296 Styv – Bild 12 av 365

I fotoutmaningen 365 foton ska man under året blogga och lägga upp bilder ur en på förhand bestämd temalista.
Helst ska man hinna blogga alla teman under året. Man har också rätt att byta ut 52 av listans teman mot egna och det ska då tydligt framgå att så är fallet.

En länk till Temalista 2016 kan du hitta om du klickar på länken.

20160207_103544-1-1Redan som barn var jag fascinerad över ljuset som är som en kolarem, en kolarem av bivax. Jag vet inte hur många gånger jag önskade mig en sådan till jul eller födelsedagar men inte förrän jag fyllde 50 fick jag en av en god vän. Tyvärr blev den stående i fönstret som prydnad utan att jag tände ljuset och nu är den styv och svårmanövrerad.

2016_grön

Det här inlägget postades i 365 foton 2016. Bokmärk permalänken.

Ett svar på 296 Styv – Bild 12 av 365

  1. Bildgatan skriver:

    Ja det där ljuset har funnits med länge i produktion. Har själv aldrig ägt något men tänker att du hela tiden måste hålla koll när det ska ”dras” uppåt, eller inte det slocknar ju av sig själv, eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *