Min värld i gungning

Eftersom det blev sent igår passade jag och katterna på att sova ut. Det var redan eftermiddag innan jag kom iväg för att hämta ut Xanthos medicin.

Jag tog T-banan till Kista centrum och började med att gå till apoteket. Det var tur att jag inte väntade för det dröjde inte länge förrän jag var så yr att allt gungade. Men trots det lyckades jag besöka Clas Ohlson och också kasta ett öga på nyheterna i Eccobutiken. Men sedan fick det vara nog.

När jag kom hem fick jag ett sms från Petter som undrade om jag var kvar i Kista. Det var jag ju inte men vi bestämde att ses senare. Jag skulle bara vila först.

När det var dags att åka blev jag tvungen att skicka ett sms och avboka. Min mage hade totalt flippat ur och de fanns inte en chans att jag skulle kunna ta mig många meter från en toalett. Men när väl det hela sedan var över mådde jag betydligt bättre och kunde ta itu med några av sakerna ”på listan”.

Jag ugnsbakade en del rotfrukter. Nej, nu ljuger jag nog för varken lök, champinjoner eller vitkål är rotfrukter. Men gott blev det och ska få utgöra inslag i mina matlådor framöver.

Efter en massa krumbuktande av typen jag ska bara kom jag sedan igång med artikeln jag lovat skriva. På något sätt hade jag rört ihop det där med ord och tecken och kunde inte förstå varför det blev så få ord av texten, jag skulle ju ha mellan 3 och 4000. Men sedan kom jag på det. Inte ord, tecken inklusive blanksteg. 3650 blev det i den slutliga versionen. Plus bilder med förslag på bildtexter.

Båda katterna ligger hos mig nu och det börjar bli dags att sova. Jag har hunnit provsmaka den där ugnsbakade grönsaksblandningen och skickat iväg min artikel. Frudin hjälpte mig med att korrekturläsa. Det är hur rörigt som helst här hemma och jag borde städa. Men jag har varit sjuk och än är jag inte återställd så jag skolkar från plikterna idag. One step at a time…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Min värld i gungning

  1. Jag önskar er god bättring, du och Xanthos.

  2. Geddfish skriver:

    Krya på dig!
    Ja, ibland kan det köra ihop sig. Jag har inte varit riktigt kurant på ett par veckor, har ingen aning om vad det är. Trött. Seg. Men, ett steg i taget.
    Så tänkt städning ligger för fäfot, just nu går torktumlaren i tvättstugan bort i andra huset.
    Kram ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *