Fredag, lördag, söndag

Jag har haft en lång ledighet med blandade inslag. Delvis har jag väl fått den vila jag behövde så väl, men vädret har inte varit det bästa och tiden går oftast alldeles för fort.

Egentligen började det ju redan på torsdagen då jag fick en extra ledighet. Jag åkte in till träningen inne på söder och skickade några sms och frågade några vänner om de hade lust att ses senare. Jag fick inget napp, men efter träningen åkte jag till Pytterian och åt lite och drack ett glas vin innan jag åkte hem.

20160303_203340-1
På fredagen städade jag en del hemma och var lagom klar tills det var dags att åka in till stan för att träffa Å. Vi skulle ses på Pytterian vid 18-tiden. Jag var lite nyfiken på hennes planer inför framtiden.

Vi åt och pratade och gick sedan vidare till en irländsk pub där vi hoppades på irländsk musik. Så blev det nu inte, men musiken var rätt okej ändå.

20160304_180451-120160304_222054

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På lördagen bestämde jag mig för att ta det lite lugnt hemma. Men jag behövde åka och titta till min stuga och när jag var på södra sidan av stan passade jag på att shoppa på Coop Forum inne i Port 73.
Jag hade flera tunga kassar med mig hem och blev tvungen att ringa min son och be om hjälp att bära. Han bor ju alldeles nära mig så det fungerade bra.

På kvällen åt jag och katterna tillsammans. Jag åt en fryst pizza och kattpojkarna fick kalkon i gelé.

20160305_180856-120160305_175926-1

 

 

 

 

 

 

20160304_164826-1
Jag var förbi hemma hos F en stund, han hade gäster som jag ville träffa. Vi drack en öl och tittade på några youtubeklipp. Sedan gick jag hem igen. Jag kände mig trött och ville hem.

På söndagen åkte jag till Bagarmossen för att gå på koloniföreningens årsmöte. Jag var där tidigt och bestämde mig för att äta i grillbaren.

20160306_133910
Korv och mos och en cola zero, lagom lunch en snömoddig dag. För det var verkligen inget promenadväder. Tråkigt nog eftersom det hade kunnat bli en del turfande annars.

Mötet var väl så där… Jag förstår inte att det ska vara så svårt för vuxna människor att hålla tyst, begära ordet och hålla sig till ämnet. Men det var långt ifrån som på våra vidriga årsstämmor i bostadrättsföreningen. Jag blev vald till revisorsuppleant. Får väl se hur mycket arbete det innebär. Revision är faktiskt rätt roligt och jag har haft flera liknande uppdrag förut.

Nu är det kväll och snart sovdags. Ingen av katterna är här, kanske är de i köket. Jag ska lyssna en stund till på boken jag håller på med innan jag släcker lampan och anser det vara sovdags. I parktiken har jag varit ledig en hel vecka tack vare den extra lediga natten. Men nu väntar en ganska tuff jobbvecka.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Fredag, lördag, söndag

  1. TantGlad skriver:

    Halloj. Det var längesedan jag besökte din blogg, men nu är jag här.

    Ja tiden går fort då man är ledig. Men det är skönt med någon x-tra dag ledig ibland.

    Ha nu en fin ny vecka.
    Kram från mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *