Småspringa – Skrivpuff 1 maj

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill.

Kraven ökar inom alla områden. Både på jobbet och privat ska vi hinna mer och mer, hålla oss ständigt uppkopplade och ajour. Vi ska finnas till hands tjugofyra sju och aldrig ens nämna hur trötta och stressade vi känner oss.

Vi ska hinna städa, diska, handla och tvätta. Vara insatta i världsläget och i det lokala. Att vi ska träna och leva hälsosamt ses numera som en självklarhet och den som fuskar med dieten anses slapp och omoralisk.

För att hinna leva måste vi småspringa genom livet. Hur mycket är det att leva egentligen om man aldrig hinner stanna upp?

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Småspringa – Skrivpuff 1 maj

  1. Kalle Byx skriver:

    Så är det.

  2. B i r g i t t a skriver:

    Tur man har lämnat det livet bakom sig 😉
    ”Efterrätten” kommer …

    Även det svåra kan vara 3 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *