I kapp – Skrivpuff 6 maj

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill.

Ständigt ligger jag efter, försöker komma ikapp. Men kanske är det inte meningen att jag ska komma ikapp. Kanske är det vägen som är målet och kanske är de gånger jag tycker jag närmar mig just bara en nattlång rast.
Men nog vore det skönt att kunna luta mig tillbaka och känna att jag är färdig, att jag kommit i mål. Eller nej, det vore det nog inte. Vägen räcker som mål.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

Ett svar på I kapp – Skrivpuff 6 maj

  1. Kalle Byx skriver:

    När man är färdig är man död tänker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *