Ta hand om – Skrivpuff 9 maj

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill.

Det finns så mycket jag skulle behöva ta hand om. Jag skulle behöva ta hand om disken, ta hand om dammsugningen, ta hand om returen, ta hand om bilen som behöver städas och tvättas. Jag skulle behöva ta hand om en massa papper som ska sorteras . Jag skulle behöva ta hand om renoveringen av min lägenhet och av min stuga. Just nu är det hög tid att ta hand om trädgården inför sommaren. Men jag hinner ju knappt ta hand om mig själv…

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *