Inspirerad av en bild – Skrivpuff 25 maj

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill.
Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Ta en tidning eller en bok med bilder.
Slå upp sidan 8.
Skriv en text baserad på en bild på sidan.
Saknar sidan bilder, bläddra vidare tills du hittar en bild att skriva om.

20160526_190406
Tidig morgon. Jag går genom det daggvåta landskapet. Mina skor och nederdelen på mina byxor blir våta. Men snart kommer solen att torka dem.
Jag är ingen morgonmänniska, men visst kan jag njuta av att se dagen gry. Att se vardagen vakna är som att vara på resa i ett främmande land. Nästan som om det vore en främmande planet för mig som är van vid att se dagen gå till sängs.

 

Boken där jag hämtat bilden Sår och är skriven Christina Lindholm. Bilden finns på sidan 10 och det är Christina Lindholm som är fotograf.
Jag har fotograferat bilden på bokens sida med min mobilkamera.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *