Fem ord på R – Skrivpuff 3 juni

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill.
Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Min trädgård är min stora glädje och mitt stora bekymmer. Jag hinner inte med som jag vill och har jag en dag ledigt så regnar det.
Det är redan hög tid att plantera och så, men trots att jag har många planer får det bli som förra året. Potatis, sallad och rädisor. Några rabatter hoppas jag få till och rabarber får jag inte glömma. Men en av planerna ska i alla fall bli verklighet. Jag ska köpa mig en hängmatta där jag kan få rofylld vila. Det är vad jag behöver allra mest.

Mina ord: regnar, rädisor, rabatter, rabarber, rofylld

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *