Ertappad – Skrivpuff 6 juni

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Ertappad vill man ju inte bli. Tror inte att det finns någon som inte har något för sig som hen inte vill att andra ska veta. Oftast är det tämligen oskyldiga saker, men lite skämmiga. Som att peta sig i näsan, lyfta på kjolen för att rätta till strumpyxorna eller nicka till mitt under en konsert.
De som verkligen har något att döja brukar sällan bry sig. De går på i ullstrumporna med förskingring, bedrägerier och annat kriminellt. Det är nog det som är skillnaden på de flesta av oss och en förhärdad brottsling. Men jag vill ändå inte bli ertappad när jag norpar en skorpa i skafferiet.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ertappad – Skrivpuff 6 juni

  1. Piedra skriver:

    Och vem vill det egentligen? Tror du har träffat mitt i prick i din beskrivning av hur olika vi människor fungerar. De som verkligen borde skämmas har inget samvete, medan vi som norpar en liten skorpa i skafferiet skäms. Upp- och nervända världen är vad det är.
    Kram <3

  2. Foxy skriver:

    Ja vissa har mer psykopatdrag andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *