Inspirerad av en mening – Skrivpuff 11 juni

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Skriv en text inspirerad av följande mening: ”bestämde sig för att inte röra ölen och förberedde sig på en lång hemresa”
Du bestämmer själv hur trogen inspirationsmeningen du vill vara.

Uppbrott kan vara på olika sätt och av många anledningar. I mitt liv har det varit många uppbrott. På gott och ont.

Man tänker ju aldrig att det ska vara temporärt. Det ska vara för alltid, i nöd och lust. Ändå kommer man till en gräns då det är omöjligt att fortsätta. Man bestämmer sig för att låta ölen stå och börjar förbereda sig för den långa hemresan tillbaka till ett liv man står ut med.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *