Oundviklig – Skrivpuff 14 juni

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Tröttheten är oundvilklig när ingen vila ges. Snälla, träng inte in i min privata sfär. Jag behöver stillheten och ensamheten för att fungera. Jag behöver fokusera på det privata just nu, inte vara ett objekt i en krackelerande samhällsfunktion. Jag behöver känna inåt och pröva det som är viktigt på riktigt i en människas liv. Kärleken, universum och helheten.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

2 svar på Oundviklig – Skrivpuff 14 juni

  1. Piedra skriver:

    Alla behöver det. Det är i alla fall min övertygelse. Det är bara det att alla inte inser sitt eget och andras behov av det.
    Kram <3

  2. B i r g i t t a skriver:

    Så bra uttryckt! Och poetiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *