Ängslig – Skrivpuff 23 juni

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Jag är inte direkt den ängsliga typen, men det hindrar inte att jag känner mig orolig för allas vår framtid. För vad ska man annars vara när man ser vad som händer i världen? Socialdemokratiska arbetarpartiet röstar med högern för att världen ska bli än mer människofientlig. Sjukvården är i kris och arbetsgivare och politiker vill införa villkor för personalen av ett slag vi inte skådat på åtskilliga decennier. Ojämlikheten ökar i en lavinartad fart i Sverige och mängder av människor är på flykt, klarar inte sin basekonomi och far illa på olika sätt.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

3 svar på Ängslig – Skrivpuff 23 juni

 1. Grå Papegoja skriver:

  Bra!

 2. Ingrid skriver:

  Dagens ämne är verkligen passande, för idag känns det ängsligare än vanligt. Hur kommer Brexit att påverka Europa och Sverige. Är avsikten att förhindra invandring av fattiga européer kommer trycket på övriga länder inom EU att bli ännu större.
  Vi får väl se vad som händer, men trots det chockartade beskedet vill jag önska dig en riktigt Glad Midsommar!
  Kram, Ingrid

 3. Piedra skriver:

  Det är verkligen skrämmande. Inget är som förut och allting är upp och ner. Det finns mycket att ängslas över.
  Kram ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *