Alster – Skrivpuff 30 juni

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Jag har nog inte så många alster att visa upp. Men när jag gick  på  högstadiet, i nian, gjorde jag en gipstavla som blev väldigt fin.
Jag hade magister Haber, Peter Habers pappa, som lärare i teckning. Ja, det hette så på den tiden, idag heter ämnet bild. Han var egentligen keramiker men försörjde sig och familjen med att arbeta som lärare.
Jag jobbade hårt hela terminen med min tavla och för att hinna bli klar gick jag ofta dit på håltimmar för att jobba med min tavla.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *