Hallon, is it me you´re looking for

Har haft en skön halvdag i stugan. Är bara ledig en endaste dag mellan två fyradagarspass, men det gjorde mig gott att komma dit några timmar. Naturligtvis började det regna redan när jag var på väg. Men jag stannade inomhus, fixade lite vid datorn och efter lunchen gick jag och la mig en stund. Den stunden blev ett antal timmar och sedan kände jag mig faktiskt riktigt pigg.

Jag gick ut och fixade ogräsrensningen på min parkeringsplats. Den var helt täckt av gräs och det tog väl ungefär en timme att få till den. Sedan satte jag mig ute med en kopp kaffe.

Innan jag åkte hem plockade jag de hallon som mognat och köpte lite glass på vägen hem. Både min son och jag tycker enormt mycket om hallon och vi fikade tilsammans när jag kom hem. Eller jag fikade, han nöjde sig med hallon och glass. Men jag kan ju inte klara mig utan kaffe…

P1000251

 

*Hello, is it me you´re looking for är en av Lionel Richie´s mest kända låtar.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Hallon, is it me you´re looking for

  1. Piedra skriver:

    Ja, tänk vilken underbar tid på året vi har just nu. Läste just ett blogginlägg om blåbär – och nu om hallon.
    Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *