Mycket jobb men lite trevligt också

Sedan jag kom hem från Bråvalla har det varit mycket arbete. Men jag har ändå lyckats använda lediga dagar och kvällar på ett bra sätt.

Efter jobbet på måndagen träffade jag Å på Bryggeriet Ångkvarn för att äta och prata en stund. Jag drack en spännande öl som heter Kärlek och åt en pizza.

20160704_162116

20160704_162132_001

 

 

 

 

 

 
En kväll åkte Petter och jag till Wira bruk för att se Wiraspelen. Jag hade varit ute vid Wira för många år sedan efter en vandring från Domarudden. Mindes att det var en vacker plats, men allra mest mindes jag hur jobbigt det var på den steniga vägen som utgjorde en lång bit av vägen mellan Domarudden och Wira. Jag var därför inte sen att tacka ja till att följa med.

Före själva spelet, en klart sevärd teaterföreställning, åt vi lite i deras servering. Jag åt en sillmacka och drack kaffe.

P1000182

I tisdags fick jag för mig att det var fint väder när jag var på väg hem från jobbet. Det var det väl i och för sig, till att börja med.
Jag gick till caféet som ligger mitt i Stadsträdgården, beställde en bagel och en kopp kaffe. Satte mig ute i solen och kopplade upp mig mot Sveriges Radio för att lyssna på Anders Kompass som haft programet Sommar på måndagen. Han är en gammal klasskamrat till mig så jag var verkligen spänd på vad han skulle berätta.

Naturligtvis började det regna och jag hann precis in innan himlen öppnade sig. jag blev sittande betydligt längre än jag tänkt för plötsligt var programmet slut.

20160712_161200
På onsdagen jobbade jag två pass, men skulle sluta klockan 20.00 eftersom min kollega som jobbade natten skulle komma lite tidigare.

När jag kom till Helenelund såg en vän det när jag tog en turfzon och skickade en fråga om jag ville ta en öl på O´Learys. Till min egen stora förvåning ville jag det. Jag hade hela vägen på tåget tänkt på hur skönt det skulle bli att komma hem. Men det blev istället en trevlig pratstund över ett par öl.

Idag laddar jag ute i stugan inför helgens arbete. Vädret är lite si och så, men jag ska i alla fall ogräsrensa min parkeringsplats. Sen får vi se vad jag hinner och orkar.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *