Den här dagen asså

Det är väl kanske så att man behöver ha de där dagarna som liksom hakar upp sig redan innan de börjat. Idag var en sådan, även om det tog sig lite på slutet.

Redan när jag vaknade kände jag att det skulle bli en dålig dag. Bara en känsla, men den visade sig hålla.

Min son skulle hjälpa mig med en sak, men vi hade missförstått varann och det hela fick skjutas upp. Det var i och för sig ingen fara, inget som behövde göras just idag. Men en annan sak som irriterade, och fortfarande irriterar, mig var att M och jag bestämt att ses på IKEA. Men vi hade inte bestämt någon tid och jag har i flera dagar försökt få tag på henne. Men inget svar på mobilen, inget svar på mess och inget meddelande tillbaka. Självklart kan man få förhinder, det får jag också lite då och då. Men man meddelar väl det i så fall!!!
Jag hade glatt mig åt att ses, bortsett från ett snabbt hej på den där vårddemonstrationen i början på september är det flera år sedan vi sågs. Känner mig både ignorerad och arg. Det var verkligen inte vad jag väntat mig av henne.

Jag är fruktansvärt trött dessutom. Har ont i stort sett överallt och känner mig på bristningsgränsen överansträngd. Bestämde mig för att ta mig en ”day off” och strunta i allt jag skulle behöva fixa. Men ett par viktiga telefonsamtal orkade jag med och på eftermiddagen åkte jag till Kista för att ordna med foton.

Jag blev riktigt deprimerad av de där fotona. Det syns tydligt hur trött och slut jag är. Kände att jag behövde ta hand om mig och satte mig på Starbucks med kaffe och en kaka. Hade tänkt läsa, men då visade det sig att min platta behövde laddas. Men typiskt nog fungerade inte elkontakten bredvid mitt bord. Fick bli lite ljudbok i mobilen istället. Jag lyckades dessutom komma igång med Instagram. Egentligen har jag känt att jag inte riktigt orkar engagera mig i det, men ”alla” tjatar på mig.

När jag fikat färdigt gick jag en sväng, hittade en träningströja i precis den färg jag letat efter. Det har också öppnat en ny affär med smink, jag var där inne för någon dag sedan. Deras butiksdesign är så läcker att jag vill köpa allt. Det kan jag ju inte, men två ögonskuggor blev det i alla fall.

20161019_194927
Nu är jag hemma, ska se lite film och sedan sova. Jag lånar Scarlett O´Haras ord: After all tomorrow is another day.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *