Visserligen – Skrivpuff 31 oktober

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Visserligen är jag både introvert och trivs i mitt eget sällskap. Dessutom har jag katterna att prata med. Men jag vill verkligen dela livet med dig. Som vän eller mer. Du får välja.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

3 svar på Visserligen – Skrivpuff 31 oktober

  1. Grå Papegoja skriver:

    Hoppas ”du” väljer klokt.

  2. Stanna här skriver:

    Det låter som om ”jag” är lite av en katt själv, självständig.

  3. Ethel skriver:

    Lätt val?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *