Klara satt i sitt kök – Skrivpuff 4 januari

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Klara satt i sitt kök och funderade. Över livet i allmänhet och Simon i synnerhet. De hade känt varann ett tag nu och hon ville gå vidare med deras relation. Eller i alla fall trodde hon det. Vad Simon tänkte innerst inne hade hon ingen aning om, bara att han inte kände som hon. Förresten var hon inte helt säker på sina egna känslor heller. Eller jo, det var hon.

tea-1170554__480
*Berättelsen om Klara och Simon är helt fiktiv (påhittad). Det här är första delen av flera.

**Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2017. Bokmärk permalänken.

2 svar på Klara satt i sitt kök – Skrivpuff 4 januari

  1. B i r g i t t a skriver:

    Blir intressant att följa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *