Enda – Skrivpuff 6 januari

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Det enda rätta vore kanske att glömma och gå vidare. Men nej, det var hon inte beredd att göra. Det var trots allt något speciellt med Simon.
Frågan var bara vad hon skulle göra och hur. Hon hade ju ett eget liv att leva och borde inte hänga upp sig på en annan människa. Hon hade sina egna drömmar, sin egen livsplan att följa.

shoe-1743929_1280

*Berättelsen om Klara och Simon är helt fiktiv (påhittad). Det här är tredje delen av flera.

**Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2017. Bokmärk permalänken.

3 svar på Enda – Skrivpuff 6 januari

 1. Piedra skriver:

  Det är svårt det där när ens liv är för avhängigt av andra människor.

  • Kraka skriver:

   Ja, jag tänker då framför allt på att man aldrig kan regissera andra människor, något som jag funderat en hel del på under åren. Man kan bestämma över sitt liv så länge man är den enda huvudrollsinnehavaren, men så fort det kommer in andra, på samma nivå, i spelet tappar man kontrollen. Det enda man kan göra är att förhålla sig till deras agerande.
   Berättelsen om Klara och Simon är fiktiv, påhittad, men den tar ändå upp både egna och andras funderingar är det tänkt. Jag har ingen aning om hur berättelsen kommer att utveckla sig, det beror på vilka ord som dyker upp…

 2. Kalle Byx skriver:

  Säger som Piedra, man måste bestämma själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *