Oförstående – Skivpuff 15 januari

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Hon ville verkligen inte ge upp sitt eget liv, sin frihet och absolut inte sin lägenhet. Det spelade ingen roll hur mycket hon tyckte om Simon, men att flytta ihop med honom var helt enkelt inte aktuellt. Det var tröttsamt att han envisades med att vara så helt oförstående för vad hon ville.

hyacinth-1403748__480

*Berättelsen om Klara och Simon är helt fiktiv (påhittad). Det här är sjunde delen av flera.

**Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2017. Bokmärk permalänken.

2 svar på Oförstående – Skivpuff 15 januari

  1. Kalle Byx skriver:

    Klokt tänkt.

  2. Grå Papegoja skriver:

    Bra! Det är ett dilemma det där. Att flytta ihop eller inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *