205 Lustiger dans – Bild 6 av 365

Ibland undrar jag varför tvättkorgen alltid är full. Ständigt detta tvättande och omhändertagande av kläder. Men när jag ser kläderna göra en lustiger dans i torktumlaren kan jag inte låta bli att le.

I fotoutmaningen 365 foton ska man under året blogga och lägga upp bilder ur en på förhand bestämd temalista. Helst ska man hinna blogga alla teman under året. Man har också rätt att byta ut 52 av listans teman mot egna och det ska då tydligt framgå att så är fallet.

En länk till Temalista 2017 kan du hitta om du klickar på länken

logga2017

Det här inlägget postades i 365 foton 2017. Bokmärk permalänken.

2 svar på 205 Lustiger dans – Bild 6 av 365

  1. skogstrollet skriver:

    Vilken tur att maskinen kan bjuda kläderna på dans,
    annars så vore armarna uttröttade jämt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *